Adı Türk Milleti Devleti Bayrağı ve Dili Türk

"Allah'ın bahşettiği bu güzellikleri, eşsiz adı değiştiremezsiniz!"

Atatürk büyük Türk ona bağlı olarak yıkılmaz Türkiye, ender bulunan bir insan, bir vefa insanıdır. Büyük Lider Devlet Bahçelinin dediğine göre Atatürk 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sözünün mimarı, 'Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur', seslenişinin mucididir" İşte Atatürk, Allah'ın Türk Milletine bir armağanıdır.

Bir savaş düşününki Türkiye'nin varlık savaşı olsun, hakkında tarih boyunca kurulan haçlı seferlerinin en modern hali olsun. Bu moderniteyi yine kendi ağır aksak işleyen aksanı içinde düzelten, yepyeni bir devlet kurarak asırlardan beri taşıdığı kimliğini kendi adıyla tarih sahnesine koyan, mazlumlara koruyucu ve dinsizlere büyük düşman olan eşsiz Türk Milletinin son kurduğu ve ebediyetin sonuna kadar yaşacak olan adıyla münasip eşsiz bir devlettir: Türkiye Cumhuriyeti.

Başlığına kendilerini koymak için başlığı iki bölüm halinde okuyup kendi isimlerini de Türkiye'nin yanına eklemek isteyen gafiller, dünyadan yardım ve dünyayı yanlarına alarak eşsiz Türk Milletine hıyanet içinde olmuşlar, kurucusu ve kurtarıcısı başbuğ Atatürk'e karşı durmak isteyenler, tüm dünyayı kandırmış ve bu kandırdıklarını yanlarına alarak Türkiye düşmanı bir kulvara hizmet etmişler, dünyaya da büyük bir düşmanlık etmişlerdir

Yaptıklarına bu hizmettir diyerek sahip çıkanlar, işin içine din katanlar yaptıklarının ne kadar kötü bir şey olduğunu idrak edemeyen cemaat mensupları. Bu idrakten yoksun kişiler, düşmanlarımızla beraber hareket etmekte hiçbir sakınca görmeyen iç düşmanlar hala daha rahat rahat konuşmakta ve laflarının gittiği yeri idrak etmeden hasbelkader dinsel bir savunmaya geçmektedirler.

Bulanık su içinde yüzmeye çalışan bu akıl daneleri kendilerini nereye soktuklarının farkında değillerdir. İşte tam böyle bir noktada hareket etmeye çalışanların hareket noktalarını ve dillerini karıştıran Allah-u Teala tam olarak bir ders vermekte bu dinsizlerin yüzlerini millete tanıtmaktadır.

Bu açmazlar içinde bir densizin bu kadar açık konuşması "Yeni Devlet Kurduk" demesi hiçbir Türk ferdi tarafından kabul edilecek bir tavır ya da davranış değildir. Bu ağzı kullananların asla ve kata Devlet işleriyle olumlu yönde etkisi yoktur. Mutlaka herkesin düşünmesi gereken nokta budur.

Lider Devlet Bahçeli'nin dediği gibi: "Devlet birdir, milletin siyasi ve idari mecmuudur, Türk tarihinin şeref mahsulüdür, ismi Türkiye Cumhuriyeti'dir. Öyle de kalacaktır. 15 Temmuz'da devlet yıkımdan kurtarılmıştır. Millet işgalden mahfuz tutulmuştur. Yeni devlet kuruyoruz lafı FETÖ'ye uzatılmış zeytin dalıdır. Devlet; milletin namusuna emanet edilmiş yaşayan, milli hafızayı taşıyan, milli haysiyeti savunan şuur, gurur ve ruhtur. Hainler anlayamaz. 15 Temmuz'u basamak yaparak, 16 Nisan'ı bahane ederek yeni devlet, yeni kurucu amacında olan varsa, aklını başına, ayağını da denk alsın. Türk devletinin yenisi, eskisi olmaz. Türkiye Cumhuriyeti mesela Göktürklerin, mesela Büyük Selçuklunun devamı, bu çağdaki adıdır" böyle düşüncede olan bedbahtların asla ve kata başarılı olamayacaklardır.

Türk insanı bu çukurda debelenen idraksizler sayesinde insanlar neye hizmet ettiklerini dini amaç farz eden Fetö gülleri hatta Fetö bülbülleridir. Türk Devletinin tamamen karşısında olan güruhların yeni Devlet kuruyoruz diye yaptıkları açıklamaları kabul etmek mümkün ve kabil değildir.

Bu Devlet özbeöz tarihteki ilk Türklerin kurmuş olduğu, Seçuklu, Osmanlı ve Atatürk'ün adını resmileştirdiği ve netleştirdiği Türkiye Cumhuriyetinin adını devlete koyan eşsiz Türk Devletinin adını ve yönetim şeklini değiştirip yeni bir devlet kurduk diyenlerin Lider Devlet Bahçeli'nin dediği gibi bu tür insanların, rüyalarda yaşan, hayat bulan Fetö'ye benzediklerini göstermektedir.

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR