Dikkat!

Kimse, ne oluyor, ne bitiyor diye düşünüp, ne oluyor diyemeyiz. Akıllı olmak zorunda, şer odakları ile birlikte olmamalıyız. Bugün şer odaklarının merkezinde, HDP, Y-CHP, Vatan Partisi ve Ülkücü artıkları ve sol cephe üzerine düşeni yapmakta, bu iflah olmaz şer cephesi Türklüğün karşısına, fikir değiştirmeden, kimlik değiştirerek yoluna devam etmektedir. Bu birlikteliğin sonu elemdir, ihanettir, yıkımdır. Hiç kimse bu oyuna gelmesin. Bilmeyenlerle, yanlarına çektikleriyle; mevzu Atatürk Cumhuriyeti ise sorarım size her fırsatta Türkiye Cumhuriyetine karşı çıkmış olan HDP nasıl olurda Atatürk Cumhuriyetinden yana tavır alabilir?

Nasıl olurda Tunceli'yi hala Dersim olarak gören, Atatürk'ün yaptıklarını içine sindiremeyen Y-CHP, Kürtleşen bir Türkiye'yi savunan Y-CHP, Komünizme karşı; hür ve bağımsız, Atatürkçü, Milliyetçi bir yapıda hareket edebilir. Nasıl olurda Atatürk adına Türk Milliyetçiliğini savunabilir?

Ömrünün her ihtilaf altındaki kısmı Türk'e ve Türk Milletine karşı olmakla geçen, Atatürk'ü; Çin'in Mao'suyla bir tutan Aydınlıkçılarla, Milliyetçi düşmanı, nasıl olurda milli yol olan eşsiz Türkiye Cumhuriyeti yolunda yürütebilir, Türk'ün düşmanlarına düşman olup, her şey tek başına Milliyetçi Türkiye için diyebilir?

Bu yolda, üstte sıraladığımız gruplarla birlikte hareket etmekte olanların ne yapmak istedikleri karışık olan, adına Ülkücü Hareket denen Milli Yapıyı bu karışık işin içine sokmuşlar ve Türk Milliyetçiliğini bu karışık cephede heder etmektedirler. Bizi onun bunun kölesi yapmak isteyenler, istediklerine ulaşamamış olsalar da, ne kadar Türk Milliyetçisi varsa töhmet altında bırakmak uğruna çalışmakta, bir Türklük bilincinden eksik yaşayanları bu pis oyuna sokmak istemektedirler?

Cephe geniştir. Milliyetçi Hareketi, AKP'yle hareket eden bir partiymiş gibi göstermek isteyen kimliksiz, giriş kartıyla hareket eden kimliksizlerin birlikte hareket etmekte olanlar, girdikleri bu yolda ne olduklarını, PKK'nın esiri olduklarını, Türk düşmanı olduklarını vurgulayan ve bunu açıklamaktan çekinmeyen Türk düşmanlarıyla birlikte hareket edenlerin, niyetlerini anlamak bizatihi şarttır. Bu yolda birlik olan Türk düşmanlarının, halkların yok olup gideceklerini ve top yekun yok olacakları oluşturacak parçalar, parçacıklar olduğunu görmekteyiz!

Türk'ün karşısında kurulan bu etnik yapının, Kürt oluşumunun, Türklüğünü inkar eden bir grup olduğunu, Türkiye Cumhuriyetini federasyona çevirmek isteyen bir yapının yanında olmanın bizim için katlanılmaz bir zül olduğunu bilip de ses çıkarmayan bu sol birlikteliğine karşı hareket etmek, her Türk'ün görevi ve üzerine düşen haktır.

Bu fırsatı haksız bir şekilde alelade bir yapıymış gibi görmek, katıksız bir halde bu sol, sağ ortaya atılmış çöplerle birlikte hareket etmek, gerçek manada Türklüğe ihanettir. Türk olarak bu ihanetin içinde olmamız, hainlerle birlikte hareket etmemizi beklemek Türklüğe ihanettir.

Aksini düşünmek başlı başına ihanettir. Bu kıyamet ortaklığın sonu felakettir. Aslolan gerçek Türk'ün şehadeti ve ülkesi uğruna yaptıklarıdır. Gerçek budur! Her Türk, Milliyetçi Hareket Partisinin görüşü doğrultusunda hareket etmelidir. Milliyetçi Türkiye bu yolla sağlanacaktır. Karşısında olanların hali hüsran olacaktır. Türk düşmanlarının karşılığı Türk birlikteliği ve İslam'a sığınanların kardeşliğidir. Bu yol, Allah'a karşı gelenlere, isyan edenlere verilecek en güzel, en büyük cevap olacaktır. Türk'ün emrinde olduğu İslam Alemi Türk'le birlikte şahlanacaktır.

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR