Hey Küstah İsrail Hangi Dini Anlayışla Bunu Yaptınız

Mescidi Aksa'yı Müslümanlara Nasıl Yasaklarsınız?

Son Dakika sitesinden İsrail'de meydana gelen despot politika uygulamasını öğrenmiş bulunmaktayım. Yer yer yazının içinde alıntılar yaptım. Ancak bu konuyla ilgili görüşlerimi belirtmek zorundayım. Bu konudaki düşüncelerimi paylaşmak zorundayım. Çünkü Müslüman bir Türk Milliyetçisiyim.

Namaz vakitleri yasaklanmaz insanlar şöyle ya da böyle namazlarını kılarlar. Hele Cuma namazı yasaklanacak böyle bir şeyin olması makbul mü ya da muteber bir davranış mı? Gerekçe ne? Böyle bir şey yapıldıysa niçin yapılmıştır? Bunu çok iyi bilmek zorundayız ki doğrunun ne olduğunu bilelim. Namazı yasaklayanların bunu niçin yaptıklarını hiç olmazsa anlamaya çalışalım.

Mescidi Aksaya el uzatan katil İsrail, Müslümanların ibadet etmelerine engel olmuş, Cuma namazını yasaklamıştır. Siyonist, katil, dünyanın başına bela olan İsrail devleti olumsuz bir karar almış ve aldığı bu olumsuz kararı hayata geçirmiş, insanların dini ibadetlerini yasak etmiştir. Bu Müslümanları ibadetini yasak etmek, engellemek anlamına gelmektedir.

Son yaşanan hadise ile son dönemde Kudüs'te ezanın yasaklanması, Mescid-i Aksa'nın ibadete kapatılması, ardından kapılarına metal arama detektörlerinin yerleştirilmesi, Mescid-i Aksa'ya girmek isteyen Filistinlilere yönelik saldırılar sonrasında, haklı olarak Kudüs'te yaşayan Filistinliler tüm bu olanlara karşı tepki göstermişlerdir.

Halen detektörle aranarak Harem-i Şerif'e girmeyi reddeden binlerce Filistinli namazlarını Mescid-i Aksa'nın Aslanlı Kapısında kılmaya devam etmektedir. İsrail ise namaz kılan insanlara ibadet halindeyken bu gece de dahil olmak üzere saldırmaya devam etmektedir. Bu saldırılar sırasında Kudüs Müftüsü dahil birçok kişi yaralanmıştır. İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırıları ve işlemiş olduğu suçları görüntülemek isteyen basın mensuplarına baskı yöntemi sürmekte, Müslümanlara yönelik engelleme ve saldırılar da devam etmektedir. Siyonist İsrail er ya da geç gerçeği görecektir.

Bizi Müslüman olarak üzen bütün bu küstahlıklar karşısında İslam ülkelerinde yöneticilerin ve birçok Müslüman topluluğun tepkisiz kalışıdır. Olayı büyüten, dinsel boyuta getiren İsrail pis elleriyle camiye kilit vurmakta ve en iyi yaptıkları şeyi yapmışlar camiyi yani camide namaz kılmayı yasaklamışlardır.

İslam'ı, bu dini çok iyi bilen ve bugüne kadar en doğru şekilde yaşamış Türk Milleti olarak, savaşmaya da varız. Bunun için kimse biz savaşı bahane edip sınamaya, denemeye kalkışmasın. Öyle bir an gelir ki Türk olarak İslam'ın emrinde olan bir millet olarak, üzerimize düşen doğruları yaparız, Müslümanlara güneşli hayatı zor edenleri hayatta verilecek dersleri vererek, hepsini cehenneme göndermenin borcumuz olduğunu tüm dünyaya açık yüreklilikle ilan eder, herkesin iyi şekilde duyması için elimizden geleni layığı ile yaparız.

Filistin, İsrail toprağı olduğu söylenen topraklarda yaşamaya çalışırken İsrail tarafından bir taraftan Gazze'ye yönelik ölümcül sarma teşebbüsü, abluka ve kuşatma devam ederken, diğer taraftan kabul edilmez şekilde Kudüs'te yaşayan Filistinlilere ve Mescid-i Aksa'da ibadetlerini yerine getiren Müslümanlara yönelik saldırı, baskı ve yıldırma politikaları uygulanmaktadır.

Son dönemde Müslümanlara reva görülen Kudüs'te ezanın yasaklanması, Mescid-i Aksa'nın ibadete kapatılması, ardından kapılarına metal arama detektörlerin yerleştirilmesi, tüm Müslüman alemini derinden yaralamıştır. Bu inanılmaz durumu kabul etmek mümkün değildir.

İsrail ise namaz kılan insanlara ibadet halindeyken saldırmaya devam etmektedir. Bu saldırılar sırasında Kudüs Müftüsü dahil birçok kişi yaralanmıştır. İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırıları ve işlemiş olduğu suçları görüntülemek isteyen basın mensuplarına yönelik engelleme ve saldırılar da devam etmektedir. Tüm dünya İsrail'in Müslümanlara uyguladıklarını Filistinlilere yönelik saldırılar ve haksız gözaltılar tamamen bir işgal politikasının sonuçları olmakla beraber, her bir eylem ayrı ayrı suç niteliğindedir. Bu haliyle İsrail Devletini kınıyor ve en ağır şekilde eleştiriyoruz.

Kahrolsun Barbarların Müslümanlara reva haline getirdikleri Siyonist uygulamalar!

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR