MHP Karabağlar'ın Cumhuriyete Sahip Çık Gecesi

Karabağlar MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğur'u ve Yönetim Kurulunu tebrik ederim. Amansız tartışmaların, olayın aslı üzerinde konuşmak yerine Lider Devlet Bahçeli'nin ne yapıp yapmayacağı üzerinden asparagas haberler çıkarıp, "Başkanlık" sistemini destekliyor diye, konuşma, iftira atma terbiyesizliğinde bulunulduğu bir ortamda, "Cumhuriyetine Sahip Çık" diye güzel bir gece tertip etmesi çok anlamlıdır.

Çağdaş Ozan, tınısıyla Orta Asyanın sesini ezgilerine döküp, bize ulaştıran Kaya Kuzucu. Çağımızın, Dadaloğlu, Karacaoğlan, Pir Sultan Abdal özeliklerini taşıyan, yerine göre Yunus olan, aşkta da, kavgada da mutlaka söyleyecek bir şeyleri olan ve bunu kitaplarıyla, makaleleriyle yani hem kalemi hem de sesiyle yapan güzel duygu insanı Ahmet Şafak geceyi hem renklendirdiler, hem izlemeye gelenleri coşturdular.

İlçe Başkanı İbrahim Uğur'un çok kısa, kısa olduğu kadar anlamlı konuşmasından sonra kürsüye çıkan. Mahiyeti geniş, kapsamlı bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Necat Karataş'a da bunları bizlerle paylaştığı, Lider Devlet Bahçeli'nin İzmir'deki dik duran yol başçısı, güçlü ve gür sesi olduğu için teşekkür ederiz. Gelenleri selamlayan konuşma yapan İzmir Milletvekili Oktay Vural'a da katılımları için teşekkür ederiz.

Nihayetinde bir gece, ne var bunda büyütecek diyenler olabilir. Ya da yapılan etkinlik üzerinden Lidere iftiralar atılabilir. Ancak bir gerçek var ki herkes biliyor, bilmeyenlerde duysun, Milliyetçi Hareket Partisi zor zamanlarda, demokrasi tehlikeye düştüğünde, daha doğrusu Cumhuriyete yapılan saldırılar karşısında her zaman Devletinin yanında durmuş ve bundan sonra da duracaktır.

Biz bu tavrı, ilkeyi rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş'ten öğrendik, Lider Devlet Bahçeliyle sürdürüyoruz. Milliyetçi Ülkücü Hareket bu ilkeyi bundan sonrada yaşatacaktır. 1967 ile 1980 arasında büyük bir kızıl tehlike geçiren Cumhuriyeti, koruyan, kollayan, bu uğurda gencecik bedenleri toprağa vererek şehitleriyle, gazileriyle kalkan olan Milliyetçi Ülkücü Hareket olmuştur.

Altın nesil yetiştirdik, yetiştiriyoruz diyerek konuşanların darbeci, kopyacı, ribacı, riyakar, nesil yetiştirdiklerini hepimiz gördük. Karşısında durdukları öldürdükleri, komünistlerle, bölücülerle birlikte olan Türklük karşıtlarının esas koca bir altın nesil olacak Ülkücüleri şehit etmeleri, Ülkücü Hareketi Şehitler Hareketine döndürmüştür.

O zaman da Cumhuriyete sahip çıkan Ülkücü Hareketti, bugün de sahip çıkan yine Ülkücü Hareket! Bizim açımızdan bir şey değişmedi. Ancak karşımızda cepheyi oluşturanları nitelikleri, isimleri değişti. Şu an kimseden 2.Cumhuriyet diye bir şey duyabiliyor musunuz? Komünist proletarya adı altında dünya vatandaşlığını savunanlar var mı? Ancak onlara boşuna mücadele etmişiz diyen milliyetçi geçinen, hükümetin gizli ortağı konumundaki siyasetçiler var. Bu sefer ümmet adına millete karşı çıkan dini meczuplar var. Ümmet adına vatansızlığı savunan dünya vatandaşları var.

Nitekim bizim açımızdan değişen bir şey yok. Ancak karşımızda olan cephede elemanları açısından değişiklik çoktur. Bunlar olurken kendilerini vatansever diye, Ulu Önder her dem "Ben bir Türk Milliyetçisiyim" dediği halde, Atatürk Milliyetçisiyiz diyerek yanıltılanlar ne olur gerçeği görün artık! Bir yanda tarih boyu değişmeyen, Devletinin, Milletinin, vatanın yanında yer alan Milliyetçi Ülkücü Hareket var, diğer yanda da Türk Milletinin, Devletinin karşısında olan, küresel manada emperyalist, materyalist, Makyavelist, oportünist, çıkarcı, BÜP diyen ümmetçi, hepsinin ötesinde de BOP'çu bir zihniyet var.

Bu gerçeği görmeniz gerekir. Cumhuriyetsiz Cumhuriyetçiler Cumhuriyete sahip çıkamazlar. Miletsiz ümmeti savunanlar Cumhuriyete sahip çıkamazlar. Bu zihniyetler; ancak Haçlı Batının, Vatikan'ın emrinde olan Türklük düşmanlarıdır.

Bunları bize bir kez daha düşündürttüğü için, sahip çıkmayı somutlaştırdığın ve herkesi bu işe kattığı için MHP Karabağlar İlçeye ve Başkanı İbrahim Uğur'a sonsuz teşekkürler…

 

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR