"Ne Mozaiği Ulan!"

"Memleketimizin samimi, candan ve vatan aşığı insanlarıyla bir bütün olmak için Tekirdağ'dayız. Türkiye mozaiğinin harcı, Cumhuriyet sevdalısı Trakyalı hemşerilerimizle ülkemizin batısından söz veriyoruz: Batıdan doğuya, kuzeyden güneye Türkiye İYİ olacak" Milliyetçi, Ülkücü olduğunu söyleyen şişirilen İYİ partinin başkanı Meral Akşener büyük bir halt etmiş, Ülkücülerin biricik Başbuğuna karşı gelmişler, mozaik diyenlere bunu rahatça söyleyenlere aynen Başbuğ Türkeş gibi sesleniyoruz: "Ne mozaiği ulan!"

Bu bizim üzerimize düşen asli bir görevdir. Bunu o parti ya da şu partide görev yapan bir siyasetçi söylese normal karşılar güler geçeriz. Ama Milliyetçi Hareket Partisinin başkanlığına aday olmuş bir kişiden, Ülkücülere Lider olabilecek, avucunun içine ay-yıldız yapan biri, Başbuğ Türkeş'in savunduklarına nasıl karşı gelip de Ülkücü camiaya nasıl olur da bu hinliği yapar?

Hainliği ve hinliği çok iyi becerenlerin yüzleri her esen rüzgarda değişen, orasına, burasına bizi temsil eden bir şeyler yapmasını hiç mi hiç kaldıramıyorum. Milliyetçilik konuşmalarınızı süsleyecek, oranıza buranıza işaretler yapıp milliyetçiyim diyenler, sizden olsa olsa tatlı su milliyetçisi olursun, biz mozaik Türkiye'nin bir parçası olamayız.

Görüşlerimiz ne olursa olsun amacınız bağımsız Türkiye Cumhuriyeti olursa sonuç da Kudüs'te yapılan Amerikan tipi değişikliğe karşı durduk her şeye rağmen karşısında olacağız.

Bu konu sürerken TBMM'de Deniz Gezmiş tartışması çıktı. Bir terörist anlı şanlı adam yerine kondu. Yakın tarihi bilmeyenler o yıllara gitsin, kimlerin Filistin'de eğitim gördüğünü bir araştırsınlar. İki üç günlük terörist kamplara gidip aldıkları gerilla eğitiminden geçip Türkiye'ye dönen devrimcilik adı altında faaliyet gösterip Türk Milletine karşı çıkanlar bir kesim gençliği arkasına takarak gerçeğin, Türk Milletinin karşısında olması gereken yeri aldılar, vah Komünistler…

Banka soyan, üniversitelerde öğrencilerin okuma haklarını ellerinden alanlar, bombalama yapanlar biraz daha öğrenci olarak kalsalardı Allah'ın verdiği canı karşıt görüşteki insanlardan alacaklardı.

Türkiye'yi allak bullak edenler, başta bayrağımız olmak üzere karşı olduğunuz değerlerin hepsi bizde canlandı. Olanlar Türkiye'yi ele geçirmek için bu yola girenler, Komünizm, Sosyalizm, Devrim diyen kalleş, ülkeyi kana bulayan, devlet elemanlarını ve sivil yaşayan, genelde kendileri gibi öğrenci olan ve çalışan kişilerden oluşan memleket sevdalılarını yok etmeye kalkışan devrimci militanlar, 1980 sonrası ülkeyi PKK'ya teslim eden, Kürtleri ayrı bir millet olarak kabul eden, Türk ve Türkiye düşmanı olan, ülkeyi çeşitli kollardan gelen insanlara göre dizayn etmeye niyetli devrimcilere her zaman olduğu gibi Türk'e karşı olan gruplar, devrimi getiremedikleri Türkiye'yi karıştırmaya, ebedi düşmanlarımızla beraber yürümeyi kabul edenlerdir.

Ve bugün utanmadan hala Deniz Gezmiş'i savunuyorlar. Bugün yaşasaydı CHP'de milletvekili olurdu diyorlar; başka partide olurmuydu bilemem. Ha bir de HDP var değil mi?

"Elbette Deniz Gezmiş bu grubun onurudur. Elbette bizde milletvekili olurdu' Öldürülen bir polise, askere sahip çıkmayan CHP mantığı geçmişi belli olan bir adama sahip çıkıyorlar. Ah bir de Türkiye'ye sahip çıksalar ve dik dursalardı.

Bu tartışmaya son vermek için Meclis başkanı "Tarihi eşeleyerek, Gezmiş'i ak'lamaya çalışmayın" Meclisi karıştıran bir kavganın içinde olanları bu sözle susturmaya çalışmış, ama; başaramamışlar. Meclisimizi ayakta tutmak için kavga girişiminden sonra ne oldu bilmiyorum.

Kudüs'ü karıştıran zihniyet ile Türkiye'yi PKK'ya teslim eden zihniyet ayrı yerlerde olsalar da, amaçları ayrı olsa da genel amaçları bir olsa unuttukları, göremedikleri gerçek şudur ki Türkiye bölünmez bir bütündür! Ve Ülkücüler Başbuğlarının dediği gibi; "Ülkücüler, insanlık alemi içinde ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır."

Sağlıcakla kalın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR