Sevgili Öğretmenim!

Hani bazen gözleriniz dolar, yağmur olup gözlerinizden dökülür ya! Izdırap çeke çeke, yüreğimiz yanar ya! Kalleş eller, hainlik için sağı, solu, minibüsü tarar ya! Kaçacak, sıvışacak yer arar ya Devletin düşmanı ihanet içindeki eller. Kalleş pusularda can verir 20'li yaşlarda gencecik çiçekler.

Bu lanet, bu kahpe örgütün, TC düşmanı bu örgütün; insanlığını unutan bu aşağılıkların şehit ettikleri sivil canlara, gencecik kızımıza değmiş, böylece şehitlik mertebesine çıkan Aybüke Şahin Hakkın rahmetine ermiştir.

Menfur olay şöyle meydana geldi: "Batman'ın Kozluk İlçe merkezinde, daha önceden gasp ettikleri ve içerisine patlayıcı yerleştirdikleri ticari araçtan inen teröristler, belediye başkanın arcına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlemişti. Saldırıda 4 öğretmen arkadaşı ile birlikte başka bir araçla olay yerinden geçen ve Ekim 2016'da ilçeye müzik öğretmeni olarak atanan 23 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın, kurşunların hedefi olarak yaralanmıştı. Ağır yaralı olarak Devlet Hastanesine kaldırılan Yalçın, burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti"

Gencecik bir öğretmen hanımın hayat hikayesi burada, Batman'da şehitlikle noktalanıyordu. Savaş mı yaşanıyordu: hayır. Gencecik yaşamlara, hayatlara son veriyordu. O bölgede, Batman'da savaş mı yaşanıyordu: Hayır.

Ancak, Hayır'da buluşanlar, Allah kahretsin Hayır'ı, hayırlı kılmak için HDP'nin evinde buluşuyorlardı. Aynı gün hayırlı PKK gencecik sivil insanların, asker değil öğretmenlerin canına kıyıp şehit ediyordu.

Ölümünden 1 kaç gün önce whatsapp'dan bir arkadaşına şu şekilde hitap ediyordu Aybüke öğretmen: "Kendimiz için, sevdiklerimiz için korkmaya başladık. Nerde, ne zaman, ne olacağı belli değil. Ailemden uzaktayım ödüm kopuyor. Ya onlara bir şey olursa ya da bana bir şey olursa onlar ne yapar. Böyle düşünerek hal olacak bir şey değil, biz elimizden geldiği kadar temkinli oluruz da, ölüm bu geleceği varsa yapacak bir şey yok."

Ve dediği gibi de şehit olmaktan başka bir şey kalmıyor kendisine, ailesine, milletine şehit olup kalıyor… Allah için, Vatan için, bayrak için, çocuklarının eğitimi için, "Ölüm bu geleceği varsa yapacak bir şey yok." Diye sesleniyor benim sevgili Hocam: Onunda içinde bulunduğu şehitlerimizin adına bu terörist yuvası PKK'yı ibreti alem için patlatmalıyız.

Türk Milleti bu hain odaktan, sadece asker değil ayrıca Türk düşmanı olan PKK'dan ibretlik olarak bunun hesabını sormalıdır. Bu yargılandırma mutlaka çabucak yapılmalıdır. Türk öğretmenini şehit eden hain eller bunun 140. kez mi 146 mı ne ise ona göre cezalandırılmalı, ihanet cezasız kalmamalıdır.

Ancak, Türkiye Komünist ve Halkın Komünist partisi olarak Nazım Hikmet'in mekanında komünist tartışması yapanlar şöyle bir akıllarını başlarına almalı dağdan kurtulamayan Komünist kardeşlerinin ne yapmak istediklerini artık çözmeli ve bilmelidirler. Bu ortaklıklarının sonunda olup bitecek olanı çok iyi ölçmeli, tartmalıdırlar.

Herkes üzerine düşeni yapmalı, ihanete sessiz kalmamalıdır. İhanetin içinde iç içe geçmiş halka olanlar, başlarına gelecek mutlak sonu iyi bilmeli ve yaşamaya hazır olmalıdırlar.

Herkes inansın ki, şahit olsun ki, imanı ve inancı gereği Türk yine titreyecek ve kendine dönecektir. Herkes böyle bilsin. Allah'tan can kızımız Aybüke'ye rahmet diler ailesine yüce Türk Milletine sabırlar dileriz.

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR