Türkiye

MHP bildirimde bulunuyor. Tüm Türk düşmanlarının başına bela olduğunu söylüyor ve bun yerine getireceğini söylüyor. Son anayasa durumu başımıza bela olsa da dönüş yok bu malum yoldan. Dönüş yok mutlaka bekleyeceğiz, yolun sonu varsa şayet mutlaka biz güleceğiz. Yarınlara umutla bakacağız. Anayasal düzlemde iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte olacağız. Biz MHP, Türkiye'nin geleceğiyiz. Biz Türkiye'nin teminatıyız. Kararlı geleceği, yarınları, mutluluğuyuz. Biz Türkiye, Türkiye biziz yanlış yapmamız mümkün değil.

Biz Milliyetçi hareket olarak yeminliyiz, her günü kuytularda saklanarak değil, yarınları apaçık meydanlarda göğsümüzü gererek karşılayacak, Türklüğün damgasını vuracak ve yaşayacağız. Türklük ağacı her yana erişecek ve yeminine ulaşacaktır. Türk titreyecek ve tüm dünyaya kendini gösterecektir. Namusu akıl almaz içtenlikle yürüyecek ve akıl almaz şekilde büyüyecek, tüm dünyaya kendini kabul ettirecek, Türkler birleşecektir.

Türk'ün birleştiriciliği kadar, yaşatıcılığı da nam yapmış, ismini duyurmuştur. Türk yine ilahi güce erişecek, en olmazları olduracak ve istediği yere ay-yıldızlı al mı al bayrağını Allah'ın izniyle dalgalandıracak ve sonsuz dek yaşayacaktır. Bugün yaşamımıza bugün verilecek olan cani gönülden birlik ve beraberliğimizi sonsuza eriştirmek dileğiyle bir olalım, iri olalım, Türklüğümüzü yaşayalım.

Türkün kaya gibi duruşu, dimdik ve içten var olsun. Yaşam boyu mutluluklar kuracak olan MHP, büyük bir yarışın içindedir. Mevcut durumuyla yarınları kurtarmaya çalışan MHP, hep var olacak, Türk Milletiyle beraber yaşayacak ve gerçek ideallerini tutturacak, gerçek manada yaşayacak ve başına gelecekleri yaşayacaktır.

Yaşam boyu ne yapması gerekiyorsa onu yapmış olan MHP, şimdi de gerekeni yapmakta, Türklüğe gereken değeri vermekte, bu ölümsüz yolda tam tekmil Türk Milletiyle yürüyecektir. Allah utandırmasın, sonunda Turan sınırını kuracak ve bu sınırda yaşayacak, karşısına dimdik dikilecek, yaşayacak, olumsuza olumsuz kalacak ve yaşayacaktır. Türk'ün hasreti ve ateşiyle dünya tutuşacak, Türk yerini alacaktır.

Türk durdurulamayacak, önüne engel çıkarılamayacak müthiş bir yola çıkmıştır. Bu yolun yolcusu olanlar, Türk'ü tanıyanlar, beraber olmak isteyenler, Türk'ün yanına gelsin. Bu uğurda var olmak isteyenler. Yaşamasına izin verilenler kendilerini kısıtlamasın, yarınlara daha bir umutla bakanlar, Milliyetçi Türkiye'de yaşamayı göze alanlar, buyursunlar, hoş, sefalık getirsinler.

Birlikteliğimiz, sonsuz bir güç verecek, yaşamımıza din katacak, dualarımız senin için olacak. Gönüllerimiz İslam diye çırpınırken, damarlarımızda dolaşan kanlarla birlikte yaşacağız.

Türklük hiç olmadığı kadar bulacağı güçle, Allah'ın çizdiği yolda yürüyecektir! Bir olalım diri olalım. Yaşasın Türk Birliği. Sonsuza dek birlikte ve bir olma umuduyla…

Türk kalın, sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR