"Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber" Diyenler!

Ne olup bitiyor, niye bu karışıklık? Meraklanmayın diyecekler, ülkeyi Kürtlerin peşinden sürükleyecekler, sonrada bunun adı hıyanet değil diye iddia edecekler. Belki bu yazılar, bu tür yazıları bazılarınız ihanet olarak kabul edecekler. Olsun ne yapalım ki, kendilerinin neye hain diyeceğini bilen, haini tanıyan biri için bunlar nafile. Tüm hayırcılar hain midir? Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değildir. Ancak onlar hayırcıların sözlerine kulak asan insanlardır. Bu yüzden zaman bizi karşı karşıya getirmiştir. Ancak şunu herkes, her vatan evladı bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar Allah'ın kulları olarak yaşayacak ve İslam'ı uygulayacaktır.  Her zaman, "Ya Allah Bismillah Allahuekber" diyenler kazanacak ve bayrak elde dolaşacaklardır. Aksini beklemek mümkün değildir.

Şuraya bakın, ne kadar Türklük düşmanı var ise hepsi bir arada, ellerinden geleni yapıyorlar. Türk'e açılan her savaşın içinde Türklük kazanıyorsa eğer, karşısındakilerin bir arada bulunması gayet normaldir. Açılacak gayri sahih savaşında nerede duracağımızı çok iyi bilmeliyiz. Milliyetçi Hareket Partisinin yanı Ülkücülerin yanı daima Türk Milleti olmuştur. Değişmez olan tek gerçek Allah düşüncesi ve Onun peygamberiyle emrettiği kurallar yani İslam olmuştur.

Türk her zaman Haklı olan Türk'ün yanında yer almış, İslam olmuştur. Hak olan neyse onu yaşayacağız. Ve ilelebet payidar kalacağız. Türk Milleti hakkı olanı elde edecektir. Kimse bunu anormal ve aksi yönde değerlendirmesin. Türklüğümüz, cebimizde taşıyacağımız bir nüfus kağıdı değil,  gönlümüzün derinliklerinde taşıyacağımız bir olgudur. Allah bizi ondan ayırmayıp ona layık yaşamaya alıştırsın. Bizi her yolda, karşımızda ki Türklük düşmanlarına, Türklüğü kullananlara karşı galip gelmemizi sağla. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti diyen herkes mutlu ve kutlu olsun. Yaşasın! Türkiye Cumhuriyeti cumhuriyet olarak yaşamaya devam etsin.

Türklük düşmanları sonsuz bataklığın içinde tüm Türk düşmanlarıyla birlikte debelenip dursunlar. Bu beraberlikleri cehennemde var olsun. Ebediyen Türk düşmanları cehennem kulu olsun! Türk olanların buna itiraz edeceklerini sanmıyorum.

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR