Yanardöner Perinçek ve Onunla Birlikte Olanlar

Her şeyi düşünüyoruz, her aklımıza geleni değerlendiriyoruz, sağımızla solumuzla konuşuyoruz. Bir türlü işin içinden çıkamıyoruz. Onu ona topla, bundan çıkar sonuç aynı. Ülkü devleri dediğimiz adamların nasıl da cüceleştiğini gördükçe isyan ediyoruz. Bu nasıl bir irade diye isyan ediyoruz. Bizi hain ilan edenlerin nasıl şahsiyet pazarlamacısı olduğunu görüyor, içimiz yanarak yolumuza devam ediyoruz.

Dün dündür, bugün bugündür! Yarın kim bilir? "Dev-Genç'ten ihtilal liderliğine, Maocu çizgiden Apoculuğa; son olarak SARI KIRMIZI Parti Renklerini bile değiştirecek (Kırmızı Beyaz) ulusalcı çizgiye uzanan Perinçek hareketi tam bir başarısızlık örneği aslında. İhtilalci! Maocu! Apocu! Ulusalcı! Gelecekte sırada ne var?"

Yerinde duramayan bu adam dün Ermenileri İttihatçılar kesti diyordu diyen adam, bu kez 2005 yılında aldığı görev üzerine, Bern ve Lozan sokaklarında "Ermeni soykırımı iddiası uluslararası bir yalandır" diyerek karşımıza çıkıyordu.

Dün Lozan'a hezimet diyordu. "Lozan'da verilen tavizler sebebiyle, emperyalistler adım adım Türkiye'ye yeniden nüfuz ettiler." Diyen Doğu Perinçek 2007 yılında; "KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın başkanlığındaki Talât Paşa Komitesi olarak, yurt dışındaki beş milyon yurttaşımızı seferber ederek, Ermeni soykırımı yalanını çiğneye çiğneye yok etme çizgisinin başarısını milletimize sunuyoruz. Böylece Lozan 2005, Berlin 2006, Lozan 2007 ve Paris 2007 harekatlarında uyguladığımız başı dik ve atak dış politikanın doğruluğu ispatlanmış bulunmaktadır. Ermeni soykırımı yalanına karşı yurtdışındaki beş milyon yurttaşımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Türkiyemize karşı düşmanlığı, emperyalist merkezlerden göğüsleyecek ve geri püskürteceğiz."

Bu adamdan ne bekliyorsunuz? Tam bir Türk, Türkiye karşıtı olan bu adamdan nasıl bir hizmet bekliyor, ne umuyorsunuz? Bu hareketi ne olarak görüyor ve desteği oluyorsunuz? Yoksa yeni Vatan-Aydıncılık bunu mu gerektiriyor. Bunlarla birlikte olmayı ve hareket etmeyi kendilerine görev bilen Y-CHP'lilere ve daha önce onlardan olarak poz veren HDP'lilere bakmayın onlara; ancak bizim bakış açımıza göre milliyetçi olduğunu söyleyen, açıklayan insanlar nasıl oluyor da hem Milliyetçiyim diyor, hem de nasıl Doğucu söylemlerde bulunuyorlar?

Bu nasıl bir hareket hem Türkiye karşıtı hem Türk'ten yana! Bu nasıl bir hareket  hem Türk'e karşı, hem de Cumhuriyetçi? Bu gerçekleri iyice değerlendirmeden Aydınlıkçılarla aynı yolda yürümek bile caiz değildir. Geçmişte Ülkücüleri, Faşist Milliyetçiler, Faşist Türkçüler diye öldüren, kurşuna dizen bu ahvalle yoldaş olmak, kimin ve kimlerin işine yaramaktadır?

Bizim çok iyi anladığımız biçimde, yeni bir oyun kurgulanmakta, Türkiye'ye karşı yeni bir cephe oluşturulmaktadır. Doğu Perinçek'in dayanamayıp Çin'den vermek zorunda kaldığı cevap bunu göstermiştir. Daha önce Yeniçağ'ın giriştiği Aydınlık ilişkisi yeniden gündemi işgal etmekte ve yoluna yürümektedir.

Türk Milliyetçileri asla bu oyuna düşmeyecek ve Türkiye'yi de bu yola düşürtmeyecektir. Okuduğumuzda ortaya çıkan bu gerçeği hala göremeyenlere ne diyelim. Öyle bir hal ki, İşçi Partisinden, Aydınlıkçılardan, şimdinin Vatan Partisinden medet umanlara yazıklar olsun! Bu oyunu göremeyen gözlere yazıklar olsun, kavrayamayan kalplere de yazıklar olsun.

Bu nasıl bir şey yanardöner Perinçek ve onla hareket halinde olanlar?

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR