ALLAH AŞKINA ARTIK SUSUN!

Allah aşkına biraz susun, ey muhalif cenah lütfen biraz susun. Sizin yaptıklarınızdan, absürt uygulamalarınızdan dolayı bizler yani köşe yazarları çevremizde olup bitenlere, hükümetin politik cambazlıklarına biz yeterince itinalı bakamıyoruz. MHP Genel Merkezi ne kadar ilgilense de, sizin bu politik hırsınız sayesinde kamuoyu tarafından yeterince algılanamıyor.

Bakın dünya lideri dedikleri, halife dedikleri adam, yarı ilah yaptıkları kişi Rusya'dan özür dilemiş, Türkiye'yle İsrail çok gizli pazarlık içine girmiş, çocuk katili dedikleri, Gazze'yi abluka altına almış olan, Filistinlilerin baş düşmanı İsrail, Türk hükümetinin dostu olmuş. Vallahi de billahi de sizin yüzünüzden kalem oynatamıyoruz. AKP tarafından ciddiye alınmayacağını bile bile bu konularda Milli duruşumuzu, tavrımızı, nasıl durmamız gerektiğimizi yazamıyoruz.

Kardeşim sizdeki hırs nasıl bir şeymiş, hadi kendinizde akıl tutulmasına sebep olduğu gibi, peşinizden gelenlerinde gözlerini kör edecek kadar bulaşıcıymış. Siz kimsiniz, neye hizmet ediyorsunuz? Anlamak mümkün değil! Pehlivan desek pehlivan değilsiniz. Peygamber efendimiz (S.A.V) bir hadsi şerifinde şöyle buyurmuş: "Pehlivan kendi nefsini yenen adamdır." Sizde maşallah öyle bir nefis var ki, ne töre, ne kural, ne gelenek, ne ilke ne de Ülkücü paradigmayı biliyor ve tanıyor!

Sizin lehinize karar verdi mi, yargıyı alkışlıyor, doğrusunu yaptı diyorsunuz… Aleyhinize olacak bir karar çıktımı yargıyı aşağılıyor, verdiği kararı itibarsızlaştırmak için tanımıyoruz diyorsunuz. Siz, destekçiniz Alper Aksoy'un dediği gibi Bonzai'den başka bir şey kullanıyorsunuz herhalde. Onun için Milliyetçi Ülkücü Harekete verdiğiniz zararı görmüyor, onun için bu kadar rahatsınız.

Allah aşkına biraz durun sessiz kalın da herkes layıkıyla işini yapsın. Sayın Erdoğan, Vilademir Putin'e yazdığı mektupta, "üzgün" olduğunu belirttikten sonra: Kremlin'den yapılan açıklamayı ilk olarak uluslararası haber ajansı Reuters duyurdu.

Açıklamada, "Erdoğan, Türkiye-Rusya ilişkilerinin tekrar eski haline gelmesi için mümkün olan her şeyi yapacağını söyledi"

Kremlin'in açıklamasına göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, "bölgedeki kriz ile ilgili olarak ve terörle mücadele alanında Türkiye'nin Rusya ile birlikte hareket etmeye hazır olduğunu" söylemiş. Açıklamada ayrıca "Erdoğan, Rus pilotu öldürmekle suçlanan Türk vatandaşı hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi."

Biz bu konuları konuşacağımız yerde, 'Durun bakalım ne oluyor? Dün söyledikleriniz neydi, bugün ne yapıyorsunuz?' diyeceğimiz yerde, Ülkücü değerleri değiştirmek isteyen sizlerle uğraşıyoruz. Siz tüm Türklük düşmanlarından, zihni yapılardan bir arada oluşturmayı başardığınız korodaki çatlak nedeniyle sizin solo çıkışlarınızla yapmaya çalıştığınız varyetelere cevap vermek, bu çabaların birileri tarafından ortaya atılmış proje olduğunu ispatlamaya çalışıyoruz. Tam da bu mücadelede safını hak olan tarafta tutup, çirkinliklere göz yummayan, Lidere hakareti hiçbir Ülkücünün asla yapmayacağını bilen ve uyaran her gönüldaşıma binlerce kez teşekkür ediyorum. Mücadelelerinde Yüce Allah'ın yanında olduğuna tüm kalbimle, tüm imanımca inanıyorum.

Bizim içimizde fitne çıkaranlar susun artık. Susun, hatıralarımıza saygınız olsun. Sizleri kötü olarak anımsamayalım. Yeter artık yenilmeyi kabullenin. Pehlivanın nefsini ayaklar altına almasının gerekli olduğunu bilin ve ayaklar altına Türk Milliyetçiliğini, Ülkücü Paradigmayı değil, karşımızda oluşan Türk'ün hasletlerine uygun olmayan değerler paradigmasını ayaklarınızın altına alın.

Edeceğiniz tövbelerle, yapacağınız 'Allah Allah' diyen gönül zikirleriyle, dilinizin şirretleşmenize engel olun. Tamam amaca giden her yol mubahtır anlayışını savunuyorsunuz da: "Mahkeme kararında hiçbir gerekçe gösterilmeden 'Uygulanması telafisi güç ve imkansız sonuçlar doğurabileceğinden' gerekçesi ile tedbir kararı verildi. Böyle bir tedbir kararı HMK'ya göre mümkün değil" türünden, mesnetsiz iddialarda bulunup Yargının cinayet işlemesine sebep olmayın. Hem de bunu, "Bu kongre iptal edilir" diyen diğer adaylardan arı olarak mahkemeye yapmanız ne kadar haksız olduğunuzu ve yalnız kaldığınızı göstermektedir.

Allah aşkına ne olur susun artık! Her şeyi yıktınız, şimdi yıktıklarını toparlayalım, tamir edebileceklerimi onaralım. Her zaman için Türkiye'nin direnç merkezi, sigortası olmaya devam edelim.

MHP deyince akla kongreler değil, memleket akla gelmelidir. Lütfen biraz izan, biraz haya!

Sağlıcakla gel!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR