Allah Razı Olsun Yaşatanlardan

Daha evvelki hafta başında kendilerini eski addedenlere göre bir yeni yetme Ülkücünün mahkemesindeydik. Bu Ülkücü şahsiyetler bazılarının hedefinde onlarca isim koydukları gibi yeni yetmeydiler. Ağabeylerine göre çabuk öldüler, şehit düştüler, öte dünyaya adım attılar. Ötekiler bu dünyada kaldı. Kah onlarla övündüler, kah şehit yakını oldular… Kahpeliklerin yanında, dik kaldılar. 18'indeydiler; ancak delikanlıydılar. Türk'tüler. Türk'ten yana, birer Börteçine, birer Asena olmuş, hep doğruyu savunmuşlar, hep doğrudan yana olmuşlar. Onlar yaşları küçük birer Bozkurttular. Ülkeleri için had çizgisi oluşturan Bozkurttular onlar.

Bunlardan biri Fırat Yılmaz Çakıroğlu'ydu. Çakıroğlu, apaçık bir nefes, bir sesti. Fırat Yılmaz, sonsuza kadar bir nefes, bir dava adı, bir sevgiydi sıcacık. Erkekçe bir ses, gülen bir nefes, bir Ülkücüydü o. Birliğiyle, adamlığıyla, örnek oldu o. Bir Alperen'di o. Geçmişten geleceğe açılan bir bayraktı o.

İşte böyle bir şahsiyete bu dünyada bir sayfa aralayan, "Biz, buradayız, ölmedik diyen…" bir Bozkurt'tu o. Yarınları, bugünlere çeken, mutluluğu yarınlara üleştiren Fırat'tı o. Adına Orman yapılan bir birlik abidesi olan, bizi şehitler diyarına çağıran bir Bozkurttu o.

Kimsesiz diyarlara selam yollayan, kimsesiz diyarlardan selam alan biriydi o. O yalnızlık abidesi, çokluğun sesiydi. O ihanete biçilmiş kaftan değil, ihanetin kafasına geçirilmiş sağlam bir bentti. Yarınlara kalan bir ders, mutluluğa iz olmuş bir şehadetti Çakıroğlu.

Bir anı olsun istendi, yaşası, yaşatılsın. Bu sebeple, Karşıyaka İlçe Başkanlığımız, sayın Akif Yılmaz başkanlığında şahane bir ilkin adımını attı. O Çakıroğlu'nun sessizce sesi, Ülkü Ocaklı kardeşlerinin Milliyetçi Hareket Partili temsilcisi olduklarını tüm yurda hatırlattı. Önce takvimle, ardından, Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına yaptıkları, "Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı'nın 29 Ocak 2017 tarihinde" açılışını yaparak Türkiye'nin gündemini değişirdi. Ondan ve Yönetim Kurulundan Allah razı olsun. Tek tek başta Başkan Akif Yılmaz ve Sekreter Çetin Karnıkara olmak üzere tüm Karşıyaka İlçe Yönetimine teşekkür eder, mutluluklar dilerim.

Bize bugünleri yaşatan ve Partilileri, Ocaklıların ağabeyi olduğunu hatırlatan ve kardeşlerinin anısını yaşatan Karşıyaka İlçe Başkanlığına sonsuz teşekkürler ederim. Bugünler de böyle şeylere ihtiyacımız olduğunu bildirmek isterim. Bu ülkücü duruşun, kardeşliğin, memleket severliğin gösterimi olacaktır, olmuştur.

Bize bugünlerde kaybettiğimiz Ülkü eri Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu hatırlatan, yaşatan, anılarını yarınlara bırakanlardan Allah razı olsun! Yaşamın sonsuzluğu içinde bir Ülkücü şehidin elinin değişini anlatan, olaylara bakışını anlatan, birliğimizi, beraberliğimizi resmeden bir anlayışı temsil eden ve paradan sakınmayan Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

Rabbim bize birbirimizi unutturmasın. Şehitlerimizi sonsuza kadar yaşatsın. Bu Ülkücü Kardeşlerimizin, Ülkücülerin anısını hiçbir zaman unutmayalım. Onların varlığıyla her daim var olalım. Ülkücülere ve Türk Milliyetçilerine bu gerçeği hatırlatan ve yazılı şekilde hepimize miras bırakan Ülkücü Hareketin Lideri Devlet Bahçeli'den Allah razı olsun: "Biz kurşunlardan, tuzaklardan, yağlı urganlardan yeşerdik." Bize saldırarak, canımızdan can alarak, acımızı taze tutarak, ülkü ateşimizi söndürmeye, bizleri yıldırmaya çalışanlar bu emellerinde yine hüsrana uğrayacaklardır." 

Lider Bahçeli'nin dediği gibi sonsuza kadar yürüyeceğimize ant içeriz. Yarınlara selam olsun diye haykırır, Milliyetçi Türkiye diye bağırırı. Ülkücü gençleri yaşatacağımıza ant içeriz. Bunları bize yaşatan, hatırlatan Akif Başkanımıza ve Karşıyaka İlçe Yönetimine Teşekkürü bir borç bilirim.

Teşekkürler Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka ilçe Başkanlığı Başkanı Akif Yılmaz'a ve Yönetim Kuruluna teşekkürler.

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR