Sonsuzluğa

Şekilden şekle giren, tipten tipe bulanan insanlar var. Soyunmayı marifet sayıp soyunanlar var. Bulaşık tipler, orası burası açık gezmeyi sevenler var. Sessiz, sedasız kişinin isteklerine cevap veren, onunla yatan arsızlar var. Dişi kurt kesilen, kurtçuklar var. Sahne kaçırmayan tipler var. Bir boşluk bulur muyum diye aranan mankenler var. Yanındaki erkekle yetinmeden ilk gördüğüne vurulan kadın ve erkekler var. Bu talan zamanında insanı deli eden, rulodan çıkaran, sokağa döken tipler var. Aranan tipler böyle aranılır oluyor. Bu kadar basit!

Şu aşama da yıkılsın dağlar, setler, aksın seller, kurulsun taşlar, açık çıksın vaazlar diyen herkese sesleniyorum. Yanında Türk düşmanı, Türklük düşmanı HDP'yle hareket edenler, ne yapmış oluyor, kime hizmet etmişlerdir? Türk'e olmadığı kesinde, yaptıkları hizmet kimedir? Sulandırılmış gözlerle hizmetleri kimedir? Türk'ü öldüren, yok sayan bu adamların asıl istekleri nedir? Türk'ü tarihten silmek, yok saymak, kime hizmet etmektir?

Türk'ü tarihten silmek, yok demek, öldü demek, Amerika'ya hizmet etmek demektir. Amerika'nın yanında olmak demektir. Bu birliktelik içinde olanları kimse; ama hiç kimse hoş göstermeye çalışmasın. Haklı göstermesin. Haksız olan haksızın yanındadır. Köpekler yeni değişenlerin anayasa maddesi değil de, anayasanın kendisi diye insanları avuturlar ve bu keşmekeşe ısrarla devam ederler.

Bu nasıl bir iştir, nasıl bir iştirak, nasıl bir birlikteliktir? Nasıl bir Türk karşılığında buluşmak, Türk'ü yok saymaktır? Bu koalisyonun adı nedir? Sebebi nedir? Türk karşıtlığı nasıl bir birlikteliğin, huzurun adı ve başlangıcıdır? Bunu anlatın da biz de bilelim. Bu nasıl bir karşıtlıktır? Bu nasıl bir Türk düşmanlığıdır? Bu bütün buları Türkleri yok saymayı, öldü saymayı ne olarak görmektir? Bu hayırsız yaklaşımda nasıl bir hayır bekliyorsunuz? Nasıl bir vatan, nasıl bir Türk arzuluyor, cihanın Türk ustasından ne bekliyor, ne arzu ediyorsunuz?

Türk'ün ustalığını, sizin gibi karmakarışık unsurlarla neyi ve niçin paylaşacağız. Türk kelimesinden, Türk önceliğinden nefret eden, anılmasını asla istemeyen Kürtlerle ortaklık eden kim varsa Türk değildir. Bu gerçeği mutklaka görmek ve bilmek zorundayız. Üst bilincimizde mutlaka ve mutlaka Türklük olmak zorundadır. Türklük bizim her şeyimiz. Her derde devamız, ayakta kalmamızın gereği, tarihe vurulan damga, tarihin usulca seyridir.

Yalnızlığımızı çoklaştırmak, çokluğumuzu sadeleştirmek gibi bir misyon, Allah bizimledir demek yarınlara iletilmiş en büyük, en güzel bir iştir. Mutluluğumuzun görüntüsü, yeni Türkiye'nin gerçekleri sizinledir. Türk mutluluğu sonsuz bir ebediyettir. Türk'ün kuracağı, yeniden şekillendirilecek düzen, Türk'ün sonsuz düzenidir.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR