FETÖ Sevgisi Kanunlara Uyduruldu

Bir televizyon programında Şahin Alpay Fethullah Gülen ile ilgili, "İddianamede Fethullahçı Terör Örgütü oldukları gerekçesiyle... Yahu Allah aşkına hangi terör ne olmuş? Ne şiddet uygulanmış? Fethullah Gülen'in şiddetle ne alakası var, ulan siz kimi kandırabilirsiniz? Fethulah Gülen dünyanın en barışçıl din insanı. İslam dünyasının en barışçıl din adamı. Siz kim oluyorsunuz? Fethullah Gülen'e terörist diyecek kadar kim oluyorsunuz siz? Utanın be!" şeklinde konuşuyor.. Şimdi bunları söyleyen adam serbest. Tamam yine serbest bırakılsın ama bu söyledikleri, Fettullah'ı koruduğu, nasıl savunduğu bu eski komünistin bu adam için 15 Temmuzu organize eden adamı nasıl da savunduğunu tüm Türkiye bilsin. Bu sözlerinin açıklamasını yapsın!

Önce Feto'ya övgüler dizeceksin, o adamı savunacaksın, hakkında olumlu sıfatlarda bulunacaksın sen ne ayaksın, Anaysa Mahkemesi nasıl bir yargı da bulunuyor? Bu neyin adaletidir. Fetullah Gülen şiddetle alakası olmayan dünyanın en barışçıl insanıymış siz kim oluyorsunuz da ona terörist diyorsunuz biçiminde konuşuyor. Kim bu adam devleti suçluyor?

Herhalde beyefendi Amerika'da tatil yapmıyor. Sessiz ve derinden giden, kavga etmeyen, kendilerinden emin oluncaya kadar sesini çıkarmayan, sümsük gibi davranan, yüce İslam dinini kullanmaktan çekinmeyen, her kuvvet karşısında buyurun bu yanağımı tokatlayın diye yüzünü çeviren hoca lakaplı hocalığı takındığı lakapta olan adam ne yapmak istiyor? Davranışlarıyla anlaşılan bir nesli yalanlarla donatıp, Türk milletine vurmasını sağlamak

Türkiye yıllardır bu adamın hit olmasını sağlamış, kendisine insan üstü vasıflar vermiştir. Akıla takılan soru bu adam bu sözleri söylerken kendinde miydi? Çok önemli bir husustur bu. Şahin Alpay kendinden emin bir şekilde normal insanlara hakaret ederken Fetö'yü övmesi nasıl bir iştir? Bu konuya akıl erdiren varsa yazması lazım. Ancak olayı kendi işlerine geldiği gibi değil, gerçek olarak gerçekte yer alsınlar.

Bu ve benzer insanlar neden böyle davranıyor? Tanıttığı adam kendine Hoca dedirterek ilginç bir görüngü (fenomen) olmuştur. Allah'ın kullarının kendisini sevmesini, saymasını, kayıtsız tabi olmasını istiyor bunu yaparken de her şeyiyle iyi, dosdoğru biri olmasını emrediyor. Onun için Müslüman olmak hem çok basit hem de çok zordur. Bir denge sorunu içermekte ve insan aklını kullanmak zorunda.

Aldatmanın affı yoksa aldanmanın da affı yoktur. Onun için insan kendine yalın olarak öğretilen dinin eseri olmalılardır. Yani peygamberin öğrettiği gibi, Kuran'da yazdığı şekilde ibadet nasıl yapılır, kimler kurtuluşa yakındır, kimler cani gönülden Müslüman'dır? Bunların bilincinde olanlar kurtuluşa erecektir.

Ancak Fetö'nün izinden gidenler cehennemde yok olup gideceklerdir, debelenmeleri boşuna bunu herkes bilmelidir. Suçlu olanlar hak ettikleri cezayı mutlaka çekeceklerdir.

Sağlıcakla kalın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR