MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜNÜN İMTİHANI

 

Biz Milliyetçi Ülkücüyüz. Bazı eleştirileri; ancak Ülkücü adap ve terbiye içinde kalan eleştirileri anlayabiliriz. Yani temelinde Ülkücü duruşu, bakış açısını ilgilendiren bir anlayış varsa, kabul ederiz veya etmeyiz; ancak samimiyetine inanırız. İşte bu yüzden geçmişte DSP'yle yaptığımız koalisyonu eleştirenlere bu mantık çerçevesi içinde baktık. MHP'ye olmadık engelleri çıkaran, zaman zaman karşı karşıya kaldığımız insanları anlamaya çalıştık ve anladık. Yanılmışız; çünkü anladığımızı sanmışız.

Geçmişte DSP'yle yaptığımız koalisyondan dolayı Lider Devlet Bahçeli düşmanı olanların bugün anlaşılmaz bir mantık çerçevesinde, HDP destekli hükümeti neden kurmadın diye eleştirenleri, sual soranları görünce, ne kadar da iyi niyetliymişiz diyerek hayıflanıyorum. Bu ne rezalet bir anlayıştır ve Ülkücülükle hiçbir ilgisi yoktur. Olaya sadece bir demokrasi, legallik, hak, hukuk, insancıllık açısından bakıyorsanız çok; ama çok yanılıyorsunuz demektir. Bu çapsızlar, PKK'ya özgürlük savaşçıları diye bakıyorlar. Topraklarının ellerinden alındığına inanan zavallılar grubudur bunlar. Doğu ve Güneydoğu'ya "Burası Kürdistan'dır" diyen bölücü zihniyetin politik uzantılarıdır. Bu amaçla, askerimizin, polisimizin, korucularımızın asil kanlarına ellerini, dillerini bulaştıranlardır.

Açık söylüyorum böyle bir anlayışı terk etmediği müddetçe bunları ciddiye almamız, hakları, hukukları dememiz mümkün olmadığı gibi, 'HDP'yi nasıl görmezden gelirsiniz. Adamlar 5 milyon küsur oy almış." Diyerek meseleye bakıp, "Nasıl fulü görürsünüz" diyenleri de asla ve kata Ülkücü kabul etmiyoruz. Yeni CHP'li ya da Yeni AKP'li olabilirler. Hümanist olabilirler, komünist, Marksist-Leninist olabilirler… Amerika'nın yancısı, AB'nin hayranı, Batı medeniyeti de Batı medeniyeti diye yırtınan emperyalizmin kuklaları olabilirler. Lakin herkes bilsin ki Türk olamazlar.

Şimdi, geçmişte adım başı çarpıştığımız komünistler, bizi içlerine çekmeyi başaran paralelciler, kendi milletini sevmeyip hümanistlik yapan kimliksizler, her şeye rağmen bu ülkeyi bölmeye çalışan Kandil'in karga sesli kanlı yapay bülbülleri ve her ne kadar Türklük düşmanı varsa Milliyetçi Ülkücü Harekette değişim korosunda, solo ya da başka bir şekilde yer alıyorlar. Millet değil ümmet diyenler de bu işin içindeler. Biraz izan Allah aşkına biraz izan, 'Niçin' hepsi bir arada. Çünkü birileri çıkmış MHP'de paradigma değişmesi olacak diyor. Ne kadar Türklük düşmanı varsa, tospanın kabuğunun altına girmek için hareket ediyor.

Samimiyetle bu davaya bağlı olanlar. Her şeyden üste Ülküsünü koyanlar. Üzülmeyin, bu durum Ülkücünün imtihanıdır. Zaman geldi ölümle, yoklukla, sınava tabi tutulan Ülkücü Hareket mensupları şimdilerde, parayla, makamla, mevkiyle, vaatlerle, işle, ihalelerle, nefsiyle imtihan altındadır. Öyle bir devirdeyiz ki, hala Ülkücü kalmak, Ülkücü olabilmek, adamlık işidir. Şahsiyetçilik meselesidir.

Vatanın, Türk Milletinin, bayrağın, ezanın, dinin, Başbuğun, Milliyetçi Ülkücü Hareketin, Davanın, Liderin, Teşkilatın, Allah Yolunun, karşılıksız sevginin, nefisle, nefsi duygularla imtihanıdır.

Ne mutlu bu imtihandan yara almadan, Ülkücü kalanlara. Davanın Lidersiz olamayacağını, bu Liderin Ülkücü olmasına iman edip, korkusuzca yürüyen, eğilmez dağlar gibi başını eğmeyen, değerler sistemini, paradigma adı altında değiştirebileceklerini sananların masallarına kanmayıp, her ne pahasına olursa olsun dik duran her kardeşimden Allah milyon kere razı olsun. İyi gün dostu olup, karanlık, kara günlerde alayının bir torbaya girdiği günlerde paradigmacı olup, imtihanda kaybedenler, nefislerinin kurbanı olmuştur.

Oyunları bozmak için var olan Lider Devlet Bahçeli yeminli. Hem oyunu bozacak, hem de tospayı sırtüstü çevirecektir. Bu imtihandan yüzünün akıyla çıkacak olan Milliyetçi Ülkücü Hareket sonrasında da Türk Milletinin imtihanında başarıya ulaşmasını sağlayacaktır.

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR