Önce Türkiye!

Bugün Y-CHP'nin başkanı ve teorisyenleri, gizlenen Kürt, fikir adamı geçinen zevatlar, hepsi ellerini ovuşturup, Türkiye'de bir şeylerin değişmesini bekliyorlar. Suskun kalmalarının, içlerindekini açıkça söyleyememenin nedeni bu ikircikli olmanın gerçek nedeni kendilerini saklamalarıdır. İçindekileri açıkça söyleyememe ne demek beyler, bu ne sessizliktir, ne korkaklıktır? Özgür düşünce ne halde beyler? Hele sizde yani bunu savunan Y-CHP'de bu ne maskaralık, bu mu sizin milletvekilliğiniz?

Biz, bu oylamanın esenlikler getirmesini tüm yurdumuza diliyoruz. Bu kafa karışıklığı yaratmaya çalışan zihniyetin isteği karma karışık bir Türkiye'nin varlığıdır. Silahlar, bombalar patlasın, ülke karışsın diyenler, bununla sevinen dış güçler her zamanki gibi görev başında. Ancak biz istiyoruz ki, ülkemiz esaret altından kurtulsun, bağımsız olsun, anayasal kimliğimiz yok edilmesin! Türk olduğumuzu herkes görsün, bilsin, bizi öyle kabul etsinler.

Biz başı dik olan Türk Milletiyiz, bizi saymayan, sevmeyenlerin karşılarındayız. Türk'ün kuvvetini ve kudretinin ne olduğunu, bütün dünyaya öğreten bir Hareketin içinden yani Kurtuluş Savaşından doğmuş ve bunu savunan, Milliyetçi Türkiye diye varlığını ortaya koyan bir Hareketin evlatlarıyız. Aslı Türk olan ve Türk olarak yaşayan, Türk'ün adını sanını tüm yurda öğreten, dünyaya duyuran Milliyetçi kılıçdarı olan Türküz.

Türk olmanın gururuyla yaşayan bir Milletin ferdi olarak, milletin gerçeklerini bilen, milli bir vicdana sahip olan, tabi olarak her dara düştüğünde tamamen gerçek olan önce Türküz diyen, diyecek olanların kalesi Türkiye Cumhuriyetinin savunucusu Milliyetçi Türkiye'yi savunanlardanız.

Bizi bu yolda öldürmek isteyenler, bizi tarihin derinliklerine gömmek isteyenlerin el ele tutuşup, karşımızda birlik içinde olanların, bu birlikteliklerine son vermek bizim asli görevimizdir. Çünkü biz, tam bağımsız Türkiye'yi savunanlardanız. Milliyetçi Türkiye, Atatürk Türkiye'si diyenlerdeniz.

Biz önce Türkiye diyenlerdeniz. Önce vatan bizim parolamız olmuş. Onun için önceliğimiz her zaman, her yerde Önce Türkiye'dir. Türkiye'nin bağımsızlığı, iradesini kullanması bazı kefere devletleri rahatsız etmektedir. Ancak asla teslim olmayacağız, bizi sevmeyenlerin, istemeyenlerin eline asla düşmeyeceğiz. Türkün koruyucusu, varlığının temsilcisiyiz. Yüce Allah'ın verdiği izinle üzerimize yüklenen görevi, kim ne derse desin, tüm karşı çıkanlara rağmen, üstümüze düşeni yapacak, açıkça herkes Türkiye Devletini duyuracak ve uygulamak istediği tablo içinde değil, kendiliğinden oluşan, varlığını ortaya koyan ve gelişmeyi, kalkınmayı sağlayacak, önce Türkiye diyen, dedirtecek bir Türk topluluğu olarak, dünyaya bir ders vereceğimizi göstereceğiz. Bunu kimse unutmasın!

Türklüğün geleceği için "Evet".

Büyük Türkiye için "Evet".

Bütün dış düşmanlara, düşmanlarımıza vuracağımız tokat için "Evet".

Milliyetçi Türkiye için "Evet".

Geleceğimiz için "Evet".

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR