Ülkesini Savunan Adam: Lider Devlet Bahçeli!

 

Bir basın açıklaması, televizyonda net bir ses Türkiye için konuşuyor… Kimi işte devlet adamı diyor, kimi milletin sesi diyor, o konuşuyor herkes milletten, Devletten söz ediyor. Çünkü gerçekten o Devlet ve Milletini seven, derdi, tasası, sevdası Türkiye olan, Türklük olan, ülkesini, ülküsünü savunan adam.

Amerika, Başkan Obama'nın özel temsilcisi Brett McGurk tarafından, Türkiye ve YPG arasında Suriye'nin kuzeyinde gerçekleşen çatışmalarla ilgili "IŞİD'in bulunmadığı bölgelerdeki çatışmaları kabul edilemez ve derin bir endişe kaynağı olarak görüyoruz" diye açıklamalar yapılıyor.

"ABD'nin bu çatışmalarla ilgisi yok ve onlar ABD birlikleriyle koordineli değil. Ve biz onları desteklemiyoruz. Dolayısıyla, sahada olan tüm silahlı aktörlerden saldırı pozisyonundan çıkmaları için çağrı yapıyoruz." İnceden bir gözdağı vererek devam ediyor. Yani ben, "He Man" diyerek gücün kendinde, PYD'nin himayesinde olduğunu açık açık deklare etmektedir.

Tüm Türkiye Sevdalılarının ortak sesi haline gelen, her konuda önce milletim ve Devletim diyerek ülkesini savunan adam, yapılacak olan operasyonun hak ve tek başına IŞİD'e değil, eş zamanlı olarak PYD, PKK, DHKP-C ile FETÖ'cülere eş zamanlı olarak yapılmalıdır diyor. Hükümetin şimdilik PYD'yi içeren savaşı takdir topluyor. Tüm Türkiye'nin bildiğini, bütün dünyaya ifşa etmeli göstermeliyiz. Türkiye, söylediğinin, yaptığının arkasında duran, yaptığının doğru olduğuna inanan, yaptıklarının arkasında dik duran bir hükümete sahiptir. İlk kez de olsa AKP hükümeti böyle davranmalı, yaptıklarının arkasında dik durmalıdır. Bu kadar toplumsal desteği arkasında bulmuşken, muhalefetten bu kadar destek almışken hiç değilse dik durmalıdır.

Sadece IŞİD'i değil, PYD'yi de vurmalı, FETÖ'nün işbirliği yaptığı PKK'yı hem içerde hem de Kandil'de bitirmeli, yok etmelidir. Mesele Türkiye'nin bütünlüğü, beka meselesidir. Türk düşmanları karşımızda şer cephesini oluşturmuş, birlikte yürümektedirler.

Ülkemizi başkalarının hegemonyası altına sokmak isteyen, yok etmek isteyen FETÖ'yle etkin mücadele sürdüreceğim diye, PKK bir kenara itilmemeli. EETÖ'yle yapılan mücadele çok adil yapılmalı, haksızlıklara müsaade edilmemeli. Lider Bahçeli'nin diğer konularda olduğu gibi, bu konuda yaptıkları uyarılara dikkat edilmelidir: "Küresel linç kampanyasının ülkemizin omurgasını çökertme, eksenini kaydırma, tarihi yürüyüşünü durdurma gayesi güttüğü ortadadır.

Türkiye'nin derhal, çok acil milli huzur ve iç barış ortamını temin etmesi şarttır.

Bu itibarla FETÖ'yle mücadele edilirken, yeni mağdurlar üretmek, suçsuz ve günahsız insanlarımızın hayatlarını zindana çevirmek yanlıştır ve de maliyeti geleceğimiz açısından çok fazla olacaktır.

Onarım ve toparlanma sürecine herkes ortak olmalı, her sorumluluk sahibi vatan evladı taşın altına elini koymalıdır.

Vatandaşlarımızdaki korku, tereddüt ve endişeyi ortadan kaldırmak gerekmektedir.

Asılsız ihbarlarla insanlarımızın saygınlık ve gururlarıyla oynanmasına, uyduruk şikâyetlerle insan onurunun ezilmesine son verilmelidir."

Dikkat edin bu konuşma sadece kendi mensupları adına bir şey istememekte, görüşü ne olursa olsun milletin tüm fertleri için bu istemde bulunmuştur.

Tam bir millet ve devlet adamı pozisyonunda konuşan gerçekten adam gibi adam Lider Bahçeli, Türkiye için büyük bir kazanç, büyük bir şanssın. İyi ki varsın Lider Devlet Bahçeli Rabbime milyonlarca kez hamd-u senalar olsun.

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR