Önde Başbuğ Türkeş Ardında Lider Bahçeli

Bizi ne baş eğdirir, ne de çarmığa gerer? Boş hayaller peşinde koşanlar ancak kendilerini çarmıha gererler. Akıbetleri bu olur sonuçta. Çarmıha çivilenmek bizde bir kez olur. O da tüm cihan görsün diye. Ve bir kez oldu bizi çarmığa gerdiler. Duyan, gören olmadı sandılar. En pis işleri yaptılar, duymadık sandılar. Ellerinde telsizlerle, hücum ettiler. Köşede bucakta bulduklarına sıktılar. Zafer kendilerinin sandılar. İnanmadılar, inanamadılar.

Biz her doğrulduğumuzda yeniden canlandılar dediler. Biz ölmedik ki, şehidiz anlamadılar. Yağan yağmurlarda çoğalırız. Korkmasın kimse biz Allah'a adanmaya niyetli, yemin etmiş kişileriz. Ölüm ne yazar bize, karşınızdaki köpekler azar bize. Bir kuytuda bulur bizi ilahi aşk, sıra erdiğimiz gibi sırlara da erdiririz inşallah.

Ya Allah diyerek koyuluruz kaldığımız yerden işe. Kim düşüne, ne olacağını kim bile? Artık koyulmuşuz yola, bizi kim durdura? Kimse çekinmesin, kimse korkmasın, bu savaşta kazandığımız el marifetleri bizimle beraber, nam olmak üzere hazır bekliyor. Kardeşe sıkılmaz dedik ya bir kere. O karanlık gün beklenir. Orada yeneriz herkesi. Kapkara günde, Allah, din, peygamber… Vatan düşmanlarını, o gün görürüz. Karşılaşırız karanlık içinde ve Rabbimin yardımıyla erişiriz refaha. Anlamayanlar anlar bizi, görmek istemeyen gözler görür bizi… Bir döngüye adını verenler, elbet öğrenirler bizi.

"Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik.

Bin atlı o gün, dev gibi bir orduyu yendik" 

Bu tıkırtıyla harekat etiğimizi bilirler. Onun için bu yüzden çocuklar gibi şen olmak için içimize karışırlar. Acı olan ihanetin eline kaptırdığımız, ihanete ortak verdiğimiz çocuklarızdır. Biz o kutlu güne yemin ettik, hala yollardayız… Korkusuzca kelime-i şahadetle yollardayız. Ölümü ölüm bilmeyenlere ne yapsalar öldüremezler. Yolumuz bu, sevdamız bu kara sevda diyebilenler yürüyecekler.

Başkalarının uzantıları olmuş, onlara bağlı hareket edenler, vicdansızlar er ya da geç nihai ecelle tanışacak, bu dünyayı terk edeceklerdir. İşte o gün şehit olanlarımız göklerden milyonlarca, adeti belli olmayan sayıda gül atacaklar bu kutlu milletin başına. İşte o gün yarınlara mutlu bakacağız. El bebek, gül bebek diyeceğiz yarınlara. Temsili Türk olacak bütün alemin. Hep beraber yürüyeceğiz kutlu aleme. Merhaba diyeceğiz yeni güne, merhaba. Asalaklara ölüm diyerek devam edeceğiz yolumuza. Karanfiller yerlerde, nice güller elimizde. Dünyayı bulayacağız, saracağız, çevreleyeceğiz, özgürce biz bize olacağız. 

Daha mutlu olup, sarılacağız… Allaha şükürler olsun diyeceğiz mutlu sona eriştik. Başbuğlarının Bozkurtları doğru yolda! Önde Başbuğ Alparslan, ardında Lider Devlet Bahçeli… Resmigeçitteyiz, ardımızda tüm dünya. Merhaba, merhaba… 

İşte dünyadayım diyebilmenin, başı ve sonu olan Davanın yılmaz takipçileriyiz, bu kan son zerresine kadar mevcut. Yalnız o kadar kutlu bir alemiz ki, ilerliyor ilerliyoruz yine de bitmiyoruz, bitiremiyorlar. Allah'a şükürler olsun.

Geçit yok aykırılara, aykırılıklara, merhaba dünya. Ya da her neyse onu diyerekten selamlayacağız dünyamızı!

Sağlıcakla kalın! 

 
Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR